11 Nov

Hemmet som växer fram

Hej vad dagarna går. Jag hinner ju knappt snyta mig så fort som tiden snurrar iväg. Okej, nu överdrev jag. Jag är i och för sig inte snorig, men om jag hade varit det så hade jag hunnit snyta mig.

Faktum är exempelvis att lördagen spenderades i mycket makligt tempo med tända ljus, rostade mackor och marmelad-frukost, bakgrundsmusik och skavföttersbokläsning med maken i soffan. Jättemysigt ju, speciellt eftersom det liksom aldrig blev ljust i lördags. Vi hade för övrigt även en mycket trevlig middag och spelkväll hemma hos Elin och Lars på kvällen, hurra för det! Vi fick uppleva kanske den jämnaste Besserwisser-matchen någonsin, bara en sådan sak. *spänning!!!*

Fars dag har ju också kommit och gått, och den spenderades väl med både fika tillsammans med Jakobs familj, samt middagshäng hos min familj. Toppenbra! Antal foton att visa? Noll. ”Sry” (som Jakob skulle ha sagt. Alltså vem förkortar ens ett ord med fem bokstäver till ett ord med tre bokstäver? Och nej, det är inte bara i skrift, han säger liksom sry. Ja ni. Det är väl det där *uNGdOMsSpråKEt*…)

Men tillbaka till att mysa i hemmet som ju var ursprungsplanen med detta inlägg. Jag har landat! Alltså inte rent fysiskt, där har jag nog stått på jorden rätt länge, men rent mentalt så har jag börjat trivas så väldigt bra i vår lägenhet. Och det tog liksom tills nu, alltså typ ett år? Jag vet inte, men där i början skämdes jag nästan över att bo i en helt nybyggd lägenhet och ändå inte känna mig helt hemma. Det var nästan som ett hotellrum, visst var det fint men jag hade utan nostalgi helt kunnat lämna bostaden dagen därpå.

Men nu så! Nu börjar det faktiskt kännas hemma på riktigt, och även om jag inte tycker mig riktigt ha hittat min stil eller att jag egentligen vill bo större så är det ändå rätt trevligt att vara där. I hemmet. Vårt hem.

Och som jag längtar efter att få vara föräldraledig här hemma med vår lilla bebis, med tända ljus och långa vintermornar framför Nyhetsmorgon.

Hemdetaljer

Hemdetaljer_1

Hemdetaljer_3

Hemdetaljer_2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)