6 Aug

Hemmaflytt

Och så var vi hemflyttade till huset igen…! I söndagskväll gick flyttlasset (ja, ett helt släp fullt av prylar, cyklar, fyrhjuling, vagnar osv) hem, och sedan levde vi i fullständigt kaos i två dagar, eftersom vi hade planerat för barnrumsprojekt där vi skulle göra Signes rum till gemensamt sovrum med egenbyggd våningssäng (bilder kommer!), samt en ordentlig skrivbordsyta för pyssel. Och Ediths rum skulle då bli ett gemensamt lekrum. Detta innebar en rätt stor omflyttning av diverse prylar och lådor, och sedan var det övrig IKEA-handling med skafferiburkar, utesoffa, stolar som skulle monteras plus då all sommarpackning.

Sa jag att det var kaos?

Men vi gick an alltså som två gnuer (ja, de går an mycket har jag hört) dag som natt med barnen som lekte mitt i allt, och sedan på tisdag erbjöd sig bästa mor och far att vara med tjejerna (ni är guld värda!) under dagen så att vi hann med massor. Bara en sådan sak som att vi också hann skrubba mattorna, för att vi fick låna en vattendammsugare? Vem gör ens det när man har tusen andra saker att göra?

Ja, sen var vi plötsligt färdiga och var helt slut. Men det var det värt, för det är så väldigt skönt att få hinna vara hemma några dagar innan höstterminen börjar om. Få hinna ha några sommardagar med bara ”lilla” familjen. Plocka blåbär. Bara hänga ute på gården. Rensa i någon rabatt. Bada i Wikströms otroliga pool. Eller som i eftermiddag, när vi packade med picknick-middag och cyklade till stranden. Oerhört vilsamt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)