26 Apr

Hemmablind

Det är verkligen ingen myt att tiden går fort när man är föräldraledig. Det känns som att hela dagens delar liksom är kortare – under förmiddagen hinner man exempelvis bara bebismysa och göra sig i ordning. I bästa fall.  

Jag försöker verkligen påminna mig själv om att njuta och vara tacksam över hur bra vi har det och jag veeet ju att jag kommer se tillbaka på den här tiden med snyftig nostalgi senare i livet. 

Det är så roligt att följa några bloggare som fått barn ungefär samtidigt och något jag insett att vi är bortskämda med är ju verkligen nätterna! Jag tror på allvar att hon bara har gråtit två nätter sedan hon föddes, annars sover hon mellan typ kl 23-07/08 med matpauser ungefär var drygt tredje timme. Inget vaggande eller vyssjande behövs utan hon somnar om själv. Det är verkligen ingen självklarhet förstår jag! Och ändå kan man ibland knorra över att hon kan ha ledsna kvällar – men mycket hellre vaggande då än klockan 03.12. 

I övrigt fortsätter vi lära känna varandra, Edith och jag – och jag upplever också att hon blir nöjdare och nöjdare! Eller så är det bara jag som börjar förstår vad som funkar och inte, hehe.

Igår var hon ett exemplariskt litet barn under dagen, med mycket sömn och många leenden. Sedan var hon gnälligare på kvällen när det var kalas, men då fanns ju som tur var många frivilliga bärare. 

Det är märkligt, men nästan alla bilder har plötsligt samma motiv….. Vad sägs om en liten bildbomb på underverket? Ja tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)