9 Aug

Hemkomsten

Det har varit en intensiv hemmavecka så jag har inte hunnit uppdatera, men vi har alltså flyttat hem från stugan för en vecka sedan! Vi packade ihop oss förra fredagen, Edith fick vara med farmor Lotta och jag och Jakob hjälptes åt att bära in allt i huset. Sedan åkte Jakob och Signe iväg igen och jag fick en hel dag för att packa upp, städa, storhandla, köpa nya blommor, osv. Ja, ni förstår ju. Drömmen!

Över huvud taget var det som alltid riktigt skönt att flytta hem igen efter nästan sex veckor på stugan. Jag som behöver stunder för mig själv blir minst sagt lite socialt välfylld av att bo med typ tio andra vuxna så länge (trots att det är väldigt bra människor hehe), och tillslut börjar man även längta efter ett hem som är helt barnanpassat och där man bara kan bre ut sig igen. Med det sagt, det är underbart att få spendera somrarna på stugan. För mig har stugan blivit det som signalerar sommar. Vi får också sådan ovärderlig hjälp med barn (och mat och annat) av farmor Lotta och de övriga på stugan, och det är guld värt.

Men nu är jag redo för ny termin! Klar luft! Nystart! Rutiner! Det har varit en underbart skön vecka hemma, med perfekt 20 graders-väder där vi varit ute mycket. Ska visa veckans projekt imorgon! Och sedan känns det som att vi har haft en otroligt lång semester, med långa veckor av familjetid, utomhus, fika, stränder, båt, bad. Precis som det ska vara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)