22 Jan

Helguppdatering

God morgon måndag! Eller ja, lunchtid snarare. Har med mig min bästa när-man-inte-har-lunchlåda-lunch. Tillbehör till att göra omelett! Tre ägg, och sedan de tillbehör som finns i kylen. Ibland bara någon halvskruttig tomat och en bit fetaost, idag fanns det lite tacoköttfärs från igår samt riven ost, paprika och bladspenat. Och sedan gör jag omeletten på lunchen. Knäcker ihop äggen, rör ihop dem, häller ut i stekpannan med en klick smör först. Sedan i med toppingen. Klart efter ett par minuter. Och du får känna dig som Ernst i lunchrummet.

Är för övrigt fortfarande skärrad efter att Jakob ringde imorse (jag åkte tidigare till jobbet och han skulle lämna på förskolan) och sa att Edith hade satt i halsen. Tack och lov hade hon kommit till garaget där han var och hämtade stövlar, så han såg att hon hulkade. Fingrar i halsen, upp och ner, kräktes upp det som fastnat vilket troligtvis var någon brödsmula eller någon bit tacochips som hon hittat på golvet. Ledsen och rädd efteråt, såklart, lillvännen. Och fy så fort det går! Usch, vill bara skaka av mig det, vara sjukt tacksam att allt gick bra och aldrig mer lämna henne ur sikte. Eller släppa ut henne på vägen. Eller låta henne bada. Okej, stannar där.

Har ni haft en bra helg? Vi har hunnit med tårtkalas och sedan På spåret-kväll hemma i fredags, och i lördags var det mysmorgon, besök hos mor och far och sedan tjejmiddag hos Lina. Så otroligt trevligt och mysigt! Vi var sex stycken med både ”nya” och gamla vänner så det ger liksom extra mycket att prata om. Och bara få sitta ner utan barn och bli bjuden på god mat, såå välkommet.

Sedan i söndags blev det spontan våffellunch med Hantons, Jakob åkte till Skellefteå och köpte en snöslunga (välbehövligt!), veckohandlade och jag gjorde ett städrace hemma innan vi fick besök för tacomiddag. Sedan gick jag och la mig kl 21 eftersom jag var trött och hade ont i huvudet – så otroligt skönt att vakna 6.30 och ha sovit 9,5 timmar!!

Nu räknar jag ner lite till helgen, eftersom vi har en fullspäckad vecka med något möte varje kväll, Stockholmsövernattning för Jakob, med mera. Drömmer om att boka in en datenight med Jakob till helgen, med bio och mat på Tage. Men det får vi se.

Trevlig måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)