16 Apr

Helgen genom mobilen

Först måste jag bara kommentera hur ljuvligt det är med våren. Sen som sjutton, eller åtminstone med sjukt mycket snö kvar så blir man rätt förvirrad med de tio plusgraderna som varit i helgen.

Hur som helst, i fredags fick vi i alla fall en spontan dejtnight när vi blev provbjudna på Kiosken – pizza och vin, en nyöppnad pizzeria här i Piteå med magiskt goda pizzor (och möjlighet till tartar som förrätt, bara en sådan sak). Där satt vi hela kvällen med vänner och hade det fem plus. Så efter nu till helgen när de öppnar måste ni lokala människor dit och prova! Det är i samma lokal som Pensionatets fik.

Nåväl, lördag blev också en härlig dag med först ljuvligt våffelhäng ute hos kompisarnas stuga – underbart! Cecilia följde också med och båda småbrudarna fick åka skoter till deras stora nöje.

Vidare hem där vi påbörjade projekt städa-inför-värdering. Vi har nämligen värdering av huset idag (vi ska inte sälja, bara värdera om efter renoveringarna) och vi båda såg nog det som en god chans att göra en ordentligare genomgång här hemma. Så lördag hann jag börja med att byta ut de gamla höstblommorna på verandan och röja bort vintern därifrån.

På kvällen blev det gudstjänst för Unga vuxna som är ett nystartat koncept i kretsen, väldigt värdefullt får jag säga. Sedan hem för soffhäng och godis med bästkillen min!

Och söndag var då den Stora Städdagen, så Edith fick hänga några timmar med sin farmor och jag och Jakob röjde i grovis/garage osv. Samt städade som vanligt såklart. Otroligt vad man blir effektiv på några barnfria timmar! Och härligt att få till en vårstädning. Sedan blev det köpesmat ute i solen på bron, innan dottern kom hem och vi åkte på årsmöte för nya Tallhedskyrkan. Eftersom vi inte ville hem och riskera att stöka till i vårt för ögonblicket exemplariska hem så åkte vi vidare därifrån till mor och fars körkonsert. En heldag med andra ord!

Tacksam för en fin helg i april och för att jag är väldigt kär i min lilla familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)