29 Apr

Helg, ett redigt bord och en stor nyhet

Nu har vi visst byggt oss ett matbord. Det är inte så ofta det är inledningsmeningen på ett av mina inlägg, eller hur? Jag och Jakob är ju verkligen inga hemmasnickare, men då och då får vi något infall och bygger något som vi inte tycker finns att köpa likadant. Eller ja, i det här fallet var det Jakob som bara hittade ett enda matbord som han ville ha. 50 000 kostade det. ”Ett annat år” sa jag glatt och gav honom skissblocket. Vi ska bara röja undan här hemma så ska jag visa er sen.

Det var ungefär det vi hann med i helgen. Okej då, söndagen var rätt ledig för min del så då hängde jag i Bergsviken med familjen. Vi grillade på muurikkan (världens mest svårstavade ord), spelade spel och myste med både barn och hund! Att sedan få åka in mot stan och äta middag på Bishops med bäst-Viktors, det ser jag bara som rena rama lyxen.

Sedan måste jag ju bara äntligen få berätta nyheten som jag har vetat så många veckor men inte fått säga – jag ska bli FASTER!! Och nej, den här gången är det inte som när jag berättade att Eddie eller Alfons skulle komma, utan den här gången är det faster på riktigt! Jag vill säga som äldre när de menar att barnbarn ”är livets efterrätt”, men i så fall är syskonbarn åtminstone livets förrätt! Jag vet inte ifall det beror på att vi själv inte har några barn än, men det känns så otroligt roligt att Martin och Elina ska få en bebis. En bebis som jag nästan har full tillgång till. Hehe. Harry har jag ju fått pussa på rätt mycket, men ett syskonbarn är ju liksom det närmaste ett eget barn som går att få.

I oktober kommer favoritbarnet! Hurra!

Lämna en kommentar:

  • Helen skriver:

    Oj, sååå roligt. Stort grattis och vet att du kommer bli världens bästa faster 😉

    Jag blir ju Mormor i Oktober jag 😉 De du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)