18 Nov

Hela storfamiljen – då är jag nöjd

Vilken supermysig kväll vi hade igår! Familjen träffades först hos bror Martin och Elina, där vi beställde mat och myste med vår älskade, nya familjemedlem Alfons! Han har charmat oss alla, det är ett som är säkert. Jag tror till och med att han charmade Jakob, trots att Jakob viskade till mig en gång att ”vi ska inte skaffa hund, va?”. Det var i för sig precis efter Alfons hade gjort det stora behovet mitt på köksgolvet. Och jag håller med, i det ögonblicket var det rätt skönt att luta sig tillbaka medan Martin fick ta hand om problemet så att säga. I det ögonblicket log jag och Jakob i samförstånd mot varandra. Gosa, ja tack, plocka upp bajs, nej tack. Men söt är han!

20121118-155133.jpg
Sedan for vi hem till mor och far hela bunten och hade spelkväll utan dess like. Jag var alldeles hes av allt Alias och skrattande. Som jag njöt! Hela storfamiljen samlad, jag älskar’t!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)