8 Feb

Hej vecka 37!

Ah! *ljust skrik* Vecka 37 låter ju värsta nära förlossningen! Och jaja, det är ju inte 37 fullgångna veckor när appen visar siffran 37, men ändå nära. 27 dagar till beräknad förlossning!

Nu är bebisen ungefär 46 centimeter enligt appen, och väger typ 2,8 kilo. Fortfarande stora rörelser och väldigt mycket hårda små fötter och knän som man kan känna på utsidan. Bebisen har också fixerat sig fick jag veta under måndagens barnmorskebesök!

Foglossningen ändrar sig från dag till dag, nu senaste dagarna har jag haft ont i enbart en höft vilket blir lite jobbigt i längden, men ingen smärta alls i ländryggen eller så. Mycket skönt att det fortfarande kan vara ”bra dagar” och inte bara går utför. I övrigt börjar jag känna mig rätt otymplig och magen är liksom väldigt högt upp och väldigt nära lungorna. Törsten och kisseriet har stannat av lite tycker jag (blir såklart jättetörstig bara jag skriver det), och testerna hos barnmorskan visade helt normala blodsockervärden. Pjos, ingen graviddiabetes alltså.

Och om jag får önska nu så är det tre veckor kvar till förlossning. Då kan jag jobba två veckor till och sedan vara ledig en vecka, och så kommer barnet en vecka tidigare än bf så att man inte hinner bli tokig i sin väntan. Okej, bebis? Är planen uppfattad? *jaaa piper det från magen*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)