4 Jan

Hej vecka 32!

Iiih! Vecka 32!? Älskar hur julen liksom gjorde att vi inte hann tänka på veckorna så väldigt jättemycket, och plötsligt är vi inne i vecka 32!

Jag fortsätter må riktigt bra och känner egentligen inga större gravidkrämpor. Magen känns också fullt hanterlig i storlek, den märks egentligen mest bara när jag ska böja mig ner framåt. Kan bli lite trött i ryggen av exempelvis storstädande eller annan fysisk aktivitet. Men sömntröttmässigt tycker ändå jag har klarat julens alla sena kvällar lika bra som i ”vanliga fall”. Tycker också det börjar bli lite fullt i magen och kan liksom inte äta så mycket som jag ibland vill, vilket gör att jag istället blir hungrig fort igen. *hejhej ilandsproblem*

Nu är alltså bebis kring 42 centimeter och väger kring 1,8 kilo (hej vad det växer!), enligt appen. Jag har ju också typ hela graviditeten varit konstant smygorolig över att bebisen rör sig så lite, men senaste två veckorna har jag inte behövt oroa mig speciellt mycket, för nu tycker jag ändå att det rör sig med jämna mellanrum så att jag inte hinner börja oroa mig. Och har det varit lugnt ett tag, då går det liksom puffa och ”väcka” bebisen så att jag får någon liten respons. Och nej, ingen respekt för sömnen här inte. Det känns också som att rörelserna har förändrats, nu är det inte bara buffar utan mer rörelse, och att man kan känna putande små kroppsdelar utanpå magen. Mysigt!

Idag ska vi också till barnmorskan igen, och nu börjar tvåveckorsintervallerna på besöken! Sista etappen alltså! Wooop!

Lämna en kommentar:

  • Birgitta skriver:

    Ha ha, jag tror att det är första gången någonsin som du inte har sagt: -Ååh, så tråkigt att julen är över. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)