6 Feb

Hej onsdag!

Och däääär kom jag ut ur min lilla intensiva pluggbubbla! Idag är veckans arbete äntligen klart och inlämnat! Det känns som att jag har sovit med kultiveringsteorin under kudden. Typ.. Vissa korta perioder känns det som att man lever på skolan. När sedan arbetet väl är inlämnat så är det som att man helt plötsligt inser att världen fortsatte utanför skolbubblan.

Med vänliga hälsningar,
Den Store Filosofen

Hehe. I övrigt har vi spenderat onsdagseftermiddagen hos mor och far där vi ätit gott och spelat spel. Och just ja! Igår fick vi åka iväg till grannstaden och lyssna på massvis med gospel! Det var läckert och min vän Hanna levererade som vanligt tillsammans med Stockholm Gospel, jag har många begåvade vänner ska ni veta – om jag nu får skryta!

Nä, vet ni vad, nu ska jag förbereda mig inför veckans två sista skoldagar och sedan ska jag belöna mig med ett par OTH-avsnitt. Varsågod Emma. Tack Emma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)