16 Maj

Harry Potter

…var temat för lördagens möhippa! Japp, i lördags var det alltså dags för Johanna att hippas och vilken trevlig dag det blev!! Lekar, tipsrunda, uppdrag på stan, middag, musikquiz – ja, ni hör ju.

Edith var med mig under dagen och skötte sig exemplariskt, och på kvällen följde hon med Jakob till Hanna och Anton. Hela fyra timmar var jag utan bebis! Och det mina vänner, blev sannerligen på gränsen. Jag ska ärligt säga att det stundtals kan vara härligt att bara få rå om sig själv en liten stund, men där i slutet längtade jag så mycket att jag knappt kunde parkera bilen ordentligt. Lillkroppen! 

Tillbaka till Harry Potter, tjejerna hade bland annat ordnat fantastiskt läckert med dekorationerna på kvällen! Små detaljer överallt, som ju vissa ovärdiga möhippa-deltagare inte ens förstod referenserna till för att de, ja hör här nu, varken har läst ELLER sett Harry Potter?! Ve och fasa. 

Och ja. Det kan vara så att jag är den lilla gryffindoraren längst fram som har blivit förtrollad av en grimas-formel. Men det är inget jag tänker erkänna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)