30 Okt

Halloweenmys med matlaget

Vilken mysig eftermiddag vi har haft. Sedan en dryg månad tillbaka har vi bildat matlag med två av de familjer vi umgås mest med och som bor här i byn, och det är ju verkligen en kanonidé. Som vi i och för sig snott rakt av från Underbara Clara, hehe. Vi träffas alltså varje onsdag kl. 17, och så turas vi om att vara de som bjuder på mat.

Jag uppskattar när man kan göra saker med vänner på vardagsnivå och liksom förlänga familjen lite. Det känns så rimligt, istället för att alla ska hem ännu en dag och göra middag på varsitt håll så kan man ju äta tillsammans? Inget krav på flådig middag, när någon annan gör middag är ju falukorv och makaroner som himmelriket. Barnen (nu sju stycken…!) är i samma ålder och leker instängda på något rum, medan vi sitter och tjattrar. Det är också underbart att ha en fast tid, är mer och mer för den typen av upplägg – samma med junta och hemgrupp, då är man ju inställd på det! Annars är det lätt att veckorna bara går utan att man drar ihop till kompishäng.

Idag var vi hos oss och bjöd på pestolax och potatis, och efteråt hade jag förberett lite Halloween-pyssel och snacks. Och det blev så mysigt! Med barn vet man ju aldrig innan ifall det bara blir hiss eller diss, men de var så nöjda och glada, och pysslade i lugn och ro medan de pratade på med varandra. Jag tog chansen att hinna känna in lite Halloween ändå, i det här hemmet går inga högtider obemärkta förbi. Men jag vill ändå hinna göra bort det läskiga innan det sen är Allhelgona, då vill jag fokusera på det.

Matlagets nyaste tillskott sov sig igenom tillställningen. Tildes lillasyster Hedda <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)