21 Aug

HÅLL TILL GODO

Den här helgen har vi inte tillbringat många minuter i lägenheten! Bröllop hela dagen igår och idag har det varit konfirmation, middag hos Jakobs föräldrar, fotbollsmatch och avslutande kvällsfika hos mamma och pappa! Fantastiskt trevligt men det är också skönt när man får komma hem på söndagskvällen och bara hinna prata med varann, Jakob ligger och spelar gitarr och jag passar på att blogga. Vi har det rätt bra ändå!

Bröllopet var för övrigt fantastiskt roligt och blir mitt eget bröllop hälften så glatt och mysigt så kommer jag vara mer än nöjd! Grattis fina Ewa och Patrik, ni kommer att få ett underbart liv tillsammans med varandra!

Som ni förstår har jag massor med bilder. Och som ni kanske också förstår så har jag idag inte hunnit gå igenom dessa så därför får ni vänta ett par dagar med dem. Tills vidare bjuder jag på några andra bilder som togs under gårdagen, nämligen några parbilder på fina, fina vänner!

Jag och Jakob

Fina, fina Hanna och Anton

Vackra Johanna och Nils

Och så hela familjen då..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)