17 Okt

Grinig – check.

Jag… lever… *torrhostar ihåligt med spruckna läppar*

Jag veeet, ni har varit inne och kollat flera gånger på bloggen och ingenting häänder!?! Jag fattar inte att inte bloggen kan sköta sig själv någon gång?? Vad förväntar den sig liksom, att jag ska behöva logga in och skriva något varenda gång ett inlägg ska publiceras…? Känns orimligt.

Och grejen är att jag inte kan skylla på att jag inte har haft tid sista veckan. Det är det att jag är så grymt grinig. Jag kan inte fokusera! Kan ni gissa varför jag är grinig? Nej, jag är inte gravid. Jag går inte på någon märklig diet som gör mig sur och Jakob har inte snott min mintchoklad (däremot har han tvingat mig att ställa ut mina vackra, nyinköpta liljor på balkongen. Han hävdade att han fick ont i huvudet och sa att antingen flyttar dom eller så flyttar han. Jag var tveksam. Smusslade in liljorna hela tiden och hävdade att han simulerade. Nu står de där. I kylan. Men liljorna ger inte upp. De står raka och ståtliga på balkongen och fortsätter sprida doft omkring sig. Och när Jakob har somnat för natten så smyger jag upp. Släpper in liljorna och så sitter jag där… och luktar… på blooommorna…)

Okej, grinigheten ja. Jag säger bara ett ord. Tandläkarskit-förstör-munnen-ont-överallt-hej. Det har verkligen varit synd om mig de senaste dagarna. Ett litet hål som skulle lagas och efteråt kändes det som att en lastbil hade kört över min högra sida av munnen och det blir liksom bara värre. I natt vaknade jag och grät litegrann. Grät!? I smyg såklart, så att inte Jakob skulle höra. Snyftade liksom. I min ensamhet…

Och ni klagar på att bloggen inte uppdateras? Jag säger bara ett ord. PERSPEKTIV.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)