18 Nov

Grattis finaste Jakob!

Nu har det gått en hel dag och ni tänker nog alla: ”Men vaarfööör skriver hon inget om sin pojkväns födelsedag?? Är hon tappad som liten? Är hon egocentrisk? Har hon svårt att känna kärlek för andra levande varelser?”
Svaret är nej. Det är ju bara att jag för en gångs skull har riktiga kamera-bilder från dagen, och liksom har väntat på att ladda in dem. Och var tror ni de är nu? Rätt, de är hemma. Och var tror ni jag är nu? Fel, jag är tillbaka i Stockholm.

Meeen, nu skriver jag ändå, grattis fina Jakob! 23 år, det låter snyggt tycker jag. ”Hur gammal är din kille?” Han är 23. Snyggt. Han firades såklart med paket och frukost på sängen, och sedan hade vi det så lyxigt att vi blev bjudna till hans föräldrar för kalasmiddag! Det blev ju som en speciell kalasdag det här, när jag inte hann gå loss med planeringen – så det här blev en särdeles bra lösning.
Otroligt god lösning också!

Puss på dig!

20121118-225942.jpg
För övrigt är jag som sagt tillbaka i hufvudstaden, med en förhoppningsvis rolig vecka framför mig! Tänk, klockan 19 satt jag hos mor och far och myste med lillan, och strax efter 22 är jag här! Det är snabba ryck! Nu ska jag sova, sov gott mina vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)