20 Maj

Grandagen

Djurens dag på Grans är ju nästintill en årlig tradition i vårt liv, jag var ofta där med mor, far och Cecilia innan Edith föddes också så det börjar vara några år. Trevligt! Idag var det dessutom perfekt väder, shorts och t-shirt men utan att vara gassande sol. Prima ballerina! Vi hängde med Hantons och Hannas bror Samme med familj så det var tre glada småtjejer som sprang mellan djuren. Och fick rida ponny! Bara en sådan sak. Edith satt och gungade med och sa ”hoppla, hoppla, hoppla” i takt med det stillsamma lunkandet.

En perfekt söndagssyssla för en småbarnsfamilj, sedan hem för läggning och vila för undertecknad. Skulle gärna ha en liten ”sommarbondgård” här i stan som hade öppet flera helger under sommaren, tycker det är en strålande barnunderhållning att gå och kika/klappa på djuren. Gärna hade det också fått vara en liten gårdsbutik intill där man kunde köpa ägg/kött/grönsaker. Om man nu får önska.

Nåja, nu blir det i alla fall lite vila (okej, inte för Jakob som påtar i trädgården) och sedan fotbollsmatch. Trevlig söndag!

Lämna en kommentar:

  • LinaW skriver:

    Men alltså, har ni aldrig varit på Stormyrberget? Supermysigt ställe som i alla fall brukar ha öppet varje fredag under sommaren. De ska dessutom öppna en gårdsbutik typ nästa helg där de säljer just de sakerna du efterfrågar! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)