23 Dec

God jul!

Trodde ni att jag hade glömt er? Det har jag såklart inte, vi har bara haft världens slutspurt efter Stockholm med allt vad hus och även då julfixande och så vidare innebär. 

Stockholm var jättemysigt! Sen hann vi hem för en intensiv helg och början av veckan, och nu mina vänner ÄR VI TYP KLARA!! Det är helt utstädat och fint, köket är på plats och elen är klar. Det saknas två trösklar med det ska vi ta tag i direkt efter julhelgen, men främst ska vi fokusera på själva flyttandet. Ett lass har redan gått, men nu har vi kvar alla möbler och det vi fortfarande har använt.

Men nu, nu har vi julledigt! Vi har hunnit ha julmys med kompisarna igårkväll, imorse den årliga julfrukosten med tjejerna och nu har vi som vanligt landat hos mor och far (där vi sover hela helgen) för uppesittarkväll. Med På spåret?! Vilken grej. Och imorgon är det julafton! Och trots att hela december har försvunnit i allt förutom julmys så känns det jättemysigt med en julhelg. Och framför allt en ledig vecka efteråt! Lyx!

Imorgon är det julfirande hos Jakobs familj med släkten. Mys!

Hoppas ni alla får en god jul! Var snälla mot varandra! ❤️

När man får sitta med och plugga geografi med morbror.


Lämna en kommentar:

  • Anna M skriver:

    Nu är det faktiskt hög tid för lite bilder på slutresultatet! Uppdaterar bloggsidan flera gånger om dagen i hopp om att få mig en husesyn men icket. Rykten säger iaf att det blir sjukt fint!

    • Emma skriver:

      Haha absolut!! Det ska inhandlas ett par gardinstänger idag som hade varit kul att få upp, och sen är min plan att fota och lägga upp bilder under morgondagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)