24 Sep

Fysiska begränsningar? Absolut inte.

Vojne, vojne. Man är inte 15 år längre, det har jag verkligen fått erfara i helgen. Jag har nämligen varit ledare på läger och fjällvandrat. Japp, ni läste rätt, fjällvandrat. Som jag var peppad. Kängorna på, ryggsäcken hängde bra, och raska fötter springa tripp, tripp, tripp – jag började gå. Saken är den att den branta uppförsbacken kom tämligen… direkt. Uppför Hemavans skidbackar skulle vi innan det planade ut och jag kan säga att jag skämdes. Som jag flåsade. Som vi flåsade. Allihopa. Men säkerligen mest jag. Jag kryddar inte när jag säger att vi tog 10 meter åt gånger. ”Okeej, hörrni” flåsade någon dubbelvikt, ”vi klarar det till nästa sten och sedan andas vi igen”. Vi klarade inte det till nästa sten. Vi fick hitta en liten sten där emellan och andas redan där.

Jag trodde lungorna skulle sprängas. Än idag rasslar det obehagligt när jag andas, och kroppen har då sannerligen inte återhämtat sig. Ont i höfter, ont i rygg och så träningsvärk på det. Haha! Ja ni, man är inte 15 år längre, det är en sak som är säkert… (okej, jag må vara 23 år, men man kan ju ändå tycka att jag har rätt många år kvar när min kropp ska hänga med? Hur ska det inte vara när jag säger ”Jadu, man är då sannerligen inte 45 år längre”??? Hemska tanke.)

Och nej, jag tänker inte säga att vi bara gick typ 3-4 kilometer innan vi nådde målet. Det vägrar jag att säga. Det skulle ta ifrån mig all min värdighet.

Tur att vi i alla fall hade det fantastiskt trevligt och att Hemavan är verkligt fint! Tur det.

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)