4 Mar

FRUKOST MED SPÄNNANDE SNACK

Det är sällan jag dukar upp ett frukostbord. Jag gör ofta ordentlig frukost, men antingen gör jag den vid köksbänken eller så sätter den på en bricka. Anledningen till att jag inte dukar fram på bordet är nog helt enkelt för att Jakob nästan aldrig äter frukost.
Men idag, idag dukade jag fram, mest för att det var mysigt. Sedan att Jakob bara åt mjölk med flingor, det är en annan sak.

Mitt i frukosten så kommer vi in på en väldigt intressant diskussion. Vi började diskutera hur arg den ena skulle bli om den andre slängde bort den enes mest värdefulla pryl. Först gällde det att fastställa vilken pryl detta i så fall handlade om. För Jakob kom vi fram till att det nog var datorn, både ekonomiskt men också för att alla hans arbetsgrejer finns där. Mina värdefullaste saker, kom jag fram till, var alla mina scrapsaker och fotoalbum. När det var fastställt så kom den intressanta diskussionen snabbt igång. Jag och Jakob har såvitt jag kommer ihåg aldrig bråkat i benämningen skrikit, sagt fula saker till varandra eller lämnat hemmet, men sedan har vi heller aldrig gjort något så irrationellt som att slänga den andras mest värdefulla pryl. Vi diskuterade fram och tillbaka huruvida skrik skulle förekomma, om man ens skulle tro den andra, i vilken utsträckning man skulle misstro den andres mentala hälsa och om en sådan åtgärd skulle få den andra att lämna lägenheten. Jakob hävdade att han inte skulle tappa besinningen och skrika, men jag menade att han i alla fall skulle bli arg i ögonen och sedan tiga ihjäl mig resten av dagen.
Slutligen kom vi fram till att detta skulle vara roligt att testa, men nej, ingen av oss var beredd att vara den som offrade sin mest värdefulla pryl för undersökningens syfte.

Jaha, vad gör ni andra en sådan här söndagsförmiddag?

Lämna en kommentar:

  • Emma skriver:

    Jag försökte starta samma diskussion med Thomas, tänkte att det kunde vart intressant. vi kom då rakt ingenvart. Skulle börja med vad som var den mest värdefulla prylen. Det gick åt skogen. Sen försökte vi tänka oss att jag skulle slänga bort thomas skidor, för dom tycker han ju om. Tusen följdfrågor dök upp! ”Varför skulle du göra det?” ”vad hade du för försvar?” ”jag har ju fler skidor än ett par” ”skulle du också vara arg för nånting, var det därför du hade slängt bort dom?” Till slut kom vi fram till att det skulle behöva vara något ganska extremt klantigt som gjorde att jag slängde bort något, som thomas MÖJLIGEN skulle kunna bli lite smygsur för. T ex om jag skulle använda hans iPad som lock när jag poppar popcorn på spisen, och sen var tvungen att slänga bort den. DÅ skulle thomas kunna tänka sig att reagera. Det vart inte helt enkelt! Det var en svår diskussion!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)