27 Aug

Friskare och gladare

Det kan verkligen ändras fort. Natten mot igår blev jag plötsligt hemskt sjuk och hade en natt med värk i ett bröst, frossningar och illamående, och på morgonen hade jag nästan 39 graders feber och konstaterade att Jakob – han stannar hemma. Efter en tripp till läkaren konstaterades inflammation i mjölkkanalerna och det blev en penicillinkur. Och alltså under dagen, fy bubblan så risigt jag mådde. Frossade som en tok med över 40 graders feber, kräktes i en hink bredvid sängen och ville svimma varje gång jag steg upp.

Men. MEN. Efter en mycket bra natt med pencillin som börjat verka så mår jag typ trehundra procent bättre idag, om än något matt och kallsvettig. 

Jag är ju typ aldrig sjuk men det är verkligen sant det här med att om man är sjuk så önskar man bara att få vara frisk igen. Så glad och tacksam jag känner mig idag! Hurra!

Nu ska jag och familjen snart bege oss till storfamiljen för lite Flygande Jakob (maträtten alltså, inte en akrobatuppvisning från maken), vilket är typ min favoriträtt. Hur gott?! Skönt också att få lite frisk luft efter en dag i sängen.

Hoppas ni får en fin lördag! 

Gullkusinerna i samma vagn för ett par dagar sedan. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)