19 Jul

FRISK MED ALLA SYMPTOM

Pollenallergi mina vänner. Jag säger bara – pollenallergi. Har ni det? Ifall ni inte har det så kan ni tacka er lyckliga stjärna för det. Det är ett bök och ett besvär ska jag tala om. Saknar logik gör det också, här på stugan där det är tall och mossar och varken gräs eller björk, här slog allergin till hårt igår! Ögon som kliar till fördömelse, en hals som killas och inte ens går att klia och en näsa som rinner konstant. Spelar ingen roll hur ofta man snyter sig – det rinner direkt ändå.

En dag behöver det inte vara några besvär alls. En annan är du som däckad. Det är som att vara sjuk utan att vara det, du har alla symptom på en förkylning fast du är liksom inte sjuk på riktigt så där så att det är sängläge som gäller. Så det är bara att fortsätta vara frisk med alla symptom som kära vänner i vardagen! Eller fiender, beror på vilken livssyn du väljer att ha på det hela.

Det var gäster här på stugan igår, surströmming stod på menyn. Jag åt. Korv som vanligt eftersom jag är för feg för surströmming. Sedan sov jag som en liten gris i soffan enbart för att undvika att slita ut mina egna ögon. Okej, lite för att jag var trött också… Men bara lite! Min tänkta 20-minutare blev en 2-timmare. Märkligt vad tiden går fort när man har roligt…? Snälla som de är hade jag en bit ananaspaj som väntade på mig när jag vaknade. Jag som älskar paj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)