28 Okt

Fredagsledigt

Eftersom Jakob är föräldraledig nu och jag jobbar 75 procent så har vi ju fredagarna lediga tillsammans. Vilken otroligt bra grej att alltid få långhelg! Verkligen en familjeinvestering, då kan man liksom ha senkväll redan torsdagen, äta lång frukost på fredagen, passa på att göra bort lite att-göra-grejer kring huset, hinna åka till badhuset på eftermiddagen och sedan ha en hel helg kvar. Ljuvligt!

Och kanske blir det ännu ljuvligare för att man vet att det bara kommer vara så fram till årsskiftet. Eller, personligen kommer jag ju fortsätta ha ledigt en dag i veckan, hehe. På obestämd tid.

Jag tycker det är så märkligt att jag känner mig så pigg på kvällarna de senaste veckorna, har liksom svårt att gå och lägga mig. Och då är det ändå minst sagt rätt intensiva dagar, både på jobb och med familjen. Förstår ju mer alla de som skriver att de blir trötta av mörkret och går och lägger sig tidigt. Kanske är det bara efter-småbarns-nätter-ljuset jag skymtar.

Och det, mina vänner, är inte så bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)