12 Jun

Fotoutflykt

Och så var sista arbetsdagen i Luleå gjord! Den avslutades med flaggan i topp eftersom vi drog iväg på fotoutflykt hela gänget för att samla ihop genrebilder. Och att få åka iväg sådär och liksom stanna till och fota det man ser, det borde man göra oftare. Eller bara köra runt och inte ha något mål utan bara titta på det som man råkar åka förbi!

Jag minns det som en härlig grej när jag jobbade som journalist på PT också, just det här att få se någon del av vårt län som man inte har sett. Och tro mig – det är många. Och väldigt vackra platser! Igår var det området kring Kalix som fick sig ett besök, och dit har jag verkligen aldrig varit.

Det härligaste är när man liksom åker i de yttersta avkrokarna (tycker man själv) och så plötsligt dyker det upp fantastiska norrbottensgårdar, caféer eller som igår – en liten second hand-bod med alla de möjliga dyrgripar! Åh, jag hade kunnat köpa allt. Det slutade i alla fall med en mycket trevlig liten väska i skinn som jag är mycket nöjd med.

Alltså Norrbotten. Denna fantastiska plats på jorden. Så mycket vackert! Ni märker att jag blev lite nykär, va?

Fotoutflykt 2015_1

Fotoutflykt 2015_2

Fotoutflykt 2015_3

Fotoutflykt 2015_4

Fotoutflykt 2015_5

Fotoutflykt 2015_6

Fotoutflykt 2015_8

Fotoutflykt 2015_7

Fotoutflykt 2015_9

Fotoutflykt 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)