13 Okt

Fotografiska utmaningar

Jag tycker ju om att fota och har provat att fota exempelvis både barn, evenemang och bröllop. Men något jag inte har provat är nyfödisar, och tänka sig  att när man då plötsligt har en bebis i familjen så var ju steget inte långt till att ”erhm, skulle man eventuellt kunna få prova att fota lille Hermanolito”? (Vi jobbar på det här med naturliga smeknamn för Herman när man vill gulla med honom lite sådär extra, hittills har jag provat Hermis men nu ville jag gå på något mer Italien-inspirerat. Vet inte om det känns hundraprocentigt.)

Hans mor och far var inte sena att haka på, så häromdagen var fotosessionen ett faktum! När man fotar nyfödisar är det rätt viktigt att de är just nyfödda, i alla fall om man vill kunna styra deras små kroppar och armar rätt fritt – de tenderar nämligen att skapa sig en egen vilja synnerligen fort. Jag vet, det där med egen vilja känns överreklamerat men vad gör man…?

Han envisades länge med att befinna sig i ett halv-läge, inte vaken och inte sovande. Han ville nämligen ha ett enda vakande öga öppet och jag vet inte, men just det uttrycket gör sig inte riktigt på bild. *cRAzy eYE YoU KNow* Men när han väl hade somnat så skötte han sig mycket exemplariskt!

Ljuvliga lilla bebiskropp!

Herman okt 2015_22

Herman okt 2015_6

Herman okt 2015_19

Herman okt 2015_39

Herman okt 2015_23

Herman okt 2015_25

Herman okt 2015_42

Herman okt 2015_41

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)