22 Aug

Fotografering och stugmiddag

En fin helg har passerat och vi är tillbaka till vardagen. Nåja, vi har något av en mjukstart eftersom jag började om på jobbet igår – och är ledig idag igen. Hehe. Men Edith börjar inskolningen först imorgon så vi kommer behöva pussla lite ett par veckor till.

Okej, en passus. Visst ser ni Game of thrones!? Vilket otroligt mästerverk till serie ändå. Alltså ni förstår inte, det går liksom över vilken genre man gillar – det är bara så välgjort, svindlande, uppslukande och oförutsägbart. Och så gillar jag att det ändå kommer ett slut. Att det är en dramaturgi som tillslut når en upplösning. Hur ska man kunna vänta tills nästa år när sista säsongen släpps? Hur plockar man upp trådarna av sitt forna liv när sista avsnittet sänts?? Ingen vet. Förlåt, känner bara ett sådant behov av att prata med någon eftersom Jakob den dåren slutade vid typ säsong 3. ”Serien är för lång” sa dåren, helt felaktigt.

Tillbaka till helgen. Som jag kan uppskatta en vanlig helg! Lite fredagsmys med mat och snacks tillsammans med Martin och Elina, en lördag där jag och Jakob fotade ett brudpar (hoppas jag får visa bilder här sen!), med spontan middag på stugan efteråt och sedan en lugn filmkväll hemma. En fullspäckad, spontan söndag med först sushilunch med Viktor och Sarita, kalas för Folke i deras nya trädgård (alltså visst har jag sagt att Lina och hennes familj kommer flytta typ 50 meter ifrån oss?? Magiskt!) och sedan middagskalas på stugan för Jakobs gammelfaster.

Vi har dock ett par semestriga helger i antågande, nu till helgen ska vi få låna Elin och Lars husbil för en tripp med Martin och Elina till Gällivare, och nästa helg ska ju jag och Hanna till Stockholm för en tjejhelg med tjejmilen som främsta programpunkt! Vill kräkas lite när jag tänker på det. Loppet alltså. Inte helgen i övrigt. Usch vad nervös jag är.

Middag_1 Middag_2 Middag_3 Middag_4 Middag_5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)