21 Apr

Fotoböcker på modet

Jag vet inte hur det är för dig, men det känns som att fotoböcker verkligen är något som man ser överallt idag. Och jag har ju scrapbookat mina bilder de senaste åren, meeen. Det gick mycket bättre att göra detta när man studerade eller bodde hemma – nu när man arbetar heltid så blir det liksom inte av. Speciellt när man inte har något pysselrum…..

Så härom veckan insåg jag att det liksom inte finns en chans i världen att jag ska hinna scrapbooka ikapp de typ tre åren jag ligger efter, och istället tänkte jag att jag skulle prova att göra fotoböcker för varje år. Det blir ju som också ett typ av pyssel fast ett digitalt och betydligt mer tidseffektivt pyssel. (Och liiite tråkigare bör tilläggas)

Det som tog längst tid var typ att hitta någon sida som hade bra program att göra fotoböcker i (många var faktiskt skräp, både helt omöjliga att göra snyggt med samt fula i gränssnittet). Det slutade i alla fall med att jag beställde från Cewe, och det programmet var helt okej. Där betalade jag cirka 250 kr för en mjuk bok med några extrasidor. Det går säkerligen få billigare än det, men jag prioriterade användarvänligheten i programmet. Hehe.

Häromdagen kom de i alla fall för 2013 och 2014, och det känns kul att kunna fortsätta printa ut några av alla de bilder man knogar med att fota! Nu ska jag fortsätta med 2011 och 2012. Och när bröllopsbilderna kommer – då ska bröllopet få en alldeles egen fotobok.

Lämna en kommentar:

  • Hanna skriver:

    Åh vad bra, tänker sno det här rakt av och beställa!! Vilken storlek/papper har du beställt? 😀

    • Emma skriver:

      Jaaa gör det! 😀 Jag beställde en ”stor” (tror jag den hette), alltså A4 med mjuk pärm! Och sedan kan man lägga till sidor i programmet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)