20 Aug

Första dagen själva

Vi klarade det! Första dagen utan vår älskade pappa och det gick faktiskt galant. Edith hade en kanondag och var på strålande humör vilket gjorde allt enklare. Vi har haft det toppenmysigt och jag tackar sjalen för att ha räddat ett par möjliga stress-situationer. Lillasyster är nämligen något mer svårroad ifall hon vänder den sidan till.

Edith har ju kvar sin femtontimmars plats på förskolan så på onsdag blir första timmarna hon är där. Ska jag vara ärlig tror jag att hon kommer vara hemma rätt många dagar, speciellt när vi åker på Liten och stor – men det känns ändå skönt att ha möjligheten att låta henne få lite extra stimulans och kanske kunna få någon stunds vila ett par dagar i veckan hehe.

Imorgon är det bvc-besök sedan ska jag nog försöka snylta in mig hos mor och far ett par timmar på eftermiddagen eftersom Jakob är borta hela dagen imorgon. Någon måtta på prövningarna får det vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)