23 Aug

Förskolestart

Och så var dagen här. Edith skolas in på förskola! Det är onekligen med blandade känslor. Å ena sidan tycker jag det ska bli skönt att jag och Jakob kan jobba de dagarna vi vill och inte behöver pussla med varandra. Jag tror också att hon kommer tycka det blir roligt, det märks att hon börjar kräva mer när vi är hemma, det får gärna hända något.

Å andra sidan så tycker jag hon är för liten. Innan hon föddes hoppades jag att vi skulle vara hemma med henne tills hon var åtminstone två år. Och jag vet egentligen inte när den tanken ändrades, men ett nytt jobb gjorde det helt enkelt svårt att vara föräldraledig mer. Jag hoppas få vara föräldraledig någon mer gång i framtiden.

Sedan känns det ju såklart superkonstigt att man ska lämna henne till några andra? Flera dagar i veckan?? Som kommer att trösta henne, skratta med henne, säga till henne, se henne utvecklas och spendera nästan lika mycket tid med henne som vi gör? Jag blir nästan… avundsjuk? Haha mycket dubbelt med andra ord, eftersom det ju sannerligen är vi som väljer att hon ska börja nu. Plus att det är märkligt att man ska vara snål med sitt barn, om man tycker hon är härlig att vara med så borde man ju snarare vara glad att andra får ta del av det också.

Men jag får en liten klump i halsen när jag tänker på att jag garanterat kommer längta mycket efter henne. Tänka på henne när jag är på jobbet, undra hur hon har det.

Vilken tur då att hon är min, och att jag kan hämta upp henne precis när jag känner för det. Hehe.

Våran lilla Karlsson på taket. 

Edith 170818_3 Edith 170818

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)