3 Feb

Förändring som komma skall

I fredags arbetade jag min sista dag som informatör på Piteå församling. Chefen bokstavligt talat slängde ut mig efter att jag har tagit från det understa lagret i chokladasken som var kvar från i julas – trots att det översta lagret inte var tomt. Med orden ”den som inte kan respektera reglerna kan vara utan jobb” fick jag packa ihop och ge mig iväg. Skamset. Men ändå nöjd. Nöjd för att jag fick den allra, allra bästa chokladbiten. Ibland får man prioritera.

Skojaa!

Mitt vikariat var slut! Tyvärr. Jag har trivts otroligt bra som informatör. Varje dag har det varit en ren fröjd att gå till jobbet och den känslan är verkligen något jag har tänkt sträva efter i fortsättningen också. Det är bland annat detta som har gett mig myror i huvudet. 31 januari har varit slutet på något väldigt trevligt och början på något okänt – och kanske ännu bättre. Det är det man aldrig vet!

För mig kommer våren (som det ser ut nu) innebära personaltimmar på LTU, vikarierande på Piteå-Tidningen och det mest skrämmande – jag startar eget. Och ja, det låter större än vad det är, men det är ändå en hel del som ska fixas. Poängen är att kunna fakturera för diverse uppdrag samt för eventuell pysselförsäljning och så vidare.  I det paketet ingår också den här webbsidan! Bloggen kommer att få större och mer strukturerat fokus, vilket ska bli roligt!

Så – misströsta inte, detta är bara lugnet innan stormen… Vill ni ha ett råd längs vägen? Ta aldrig, aldrig choklad från det understa lagret innan det översta är tomt. Aldrig. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)