29 Sep

För kurvig för Nimbys.

Jag har varit på Nimbys värld i helgen. Jakob är nämligen i Amsterdam och det innebär som ni vet att jag tar mitt pick och pack, och åker till mor och far. I helgen hade de både Cecilia och Olle vilket innebar att lördagens nöje blev Nimbys värld. En fantastisk uppfinning! Allt är vadderat, nätat, buntat och inneslutet. Bara att släppa in ungarna och sedan lugnt slå sig ner på närmaste galonhäst. Kolla instagram, läsa bloggar. Vem vill leka, liksom…?

Okej, jag vill. Jag ska erkänna att det är ganska kul att följa in i världen av färgat, glidigt galon och ja, jag ska erkänna att jag med flit valde kläder som ”gled” bra. Och som vi susade nedför ruschbanorna! Pang, tjooch, rakt in i nätet. Det vara bara att hoppas att det inte stod några småttingar vid ruschkanans ände, de hade blivit knosade på fläcken. Och en sådan sak kan ju verkligen förstöra stämningen…

Men då har vi detta faktum att Nimbys inte är skapat för kurviga kvinnor i vuxen ålder. ”Nä, det är ju gjort för barn?” tänker kanske ni. Och ja. Det är det.

Hur som helst, att pressa sig igenom rullar som både står lodrätt och vågrätt, det är ingen lek ska jag tala om. Får man inte hängbröst av att föda barn och amma, så får man säkerligen det av att glida igenom dessa manglar. Armar rakt fram, händer genom rullarna, huvudet och så japp, brösten igenom och sedan går det fort, shop, swaap, så ligger man nedanför. Som en nyförlöst sälunge. En rulle klar. Sjuttioelva kvar.

Älska Nimbys. 

I veckan är det återigen fullproppat i kalendern. Det är övningar, planeringar, grupper, samtidigt som jag har lite slingningstid och uppiffning inför Linas bröllop inbokat, och sedan på lördag är det dags!! Om vi säger såhär, det kan hända att jag är halvt död på söndag. Eller helt. Jag hoppas på halvt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)