28 Jul

Födelsedagsfirande för Lina

Ännu ett härligt kalas har passerat! Personligen tyckte jag att det var aningens varmt. Det är tur att jag inte bor i något sol-året-om-land, för jag är då rakt inte skapad för solig värme. Jag blir så slö…! Alldeles dåsig, samtidigt som jag liksom blir stressad av att sitta i värmen fullt påklädd utan badmöjligheter. Nä, tacka vet jag lagom varma dagar.

För övrigt njöt jag av sällskapet och den fantastiska tårtbuffén. Ja, ni hörde rätt – tårtbuffé! Jag som älskar tårtor! Och bullar! Jag som älskar bullar! Okej, jag förstår, uppgiften ”lyckas-få-Emma-att-tycka-om-något-på-fikabordet” är kanske inte helt supersvår. Men jag vill bara poängtera att jag älskar tårtor lite extra mycket. Och bullar. Och tårtor…

Grattis bästa Lina på din födelsedag (som faktiskt är idag)!

På eftermiddagen grillade vi gottgottigottgott-middag hos mor och far, och sedan drog vi ungdomar in mot centrum och hängde på Nodo och kände av PDOL-pulsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)