27 Sep

Födelsedagsbarn och föräldraupptagen

Hej! Jag är här nu! Vi lever! Jag ber så väldigt mycket om ursäkt för min frånvaro senaste veckan, men alltså delen ”ledig” i ordet föräldraledig kan slänga sig i väggen. Jag tror aldrig jag har haft så många tider i kalendern som jag har haft senaste veckan. Men! Baara roliga saker vilket ju är fantastiskt.

Det har varit babysim, middagar borta, bjudningar hemma, möten, mammagrupp, filmkväll, häng hos mormor, och i fredags hade vi tjejkväll där vi åt ute på restaurang. Nästintill barnfritt!? Ja lille Folke var såklart med, han är ju bara några veckor, men övriga äldre barn var med sina fäder. Vilken grej! Vi åt både förrätt och varmrätt och myste sedan vidare med efterrätt hemma hos Viktoria i Blåsmark.

Och i söndags var det dags för höstens första 1-årskalas, (Herman fyller ju år om en vecka) Tilde fyllde år! Det var ett härligt kalas med ovanligt gott fika och ett mycket nöjt födelsedagsbarn som fick äta sin första sockertårtbit. Tänk den upplevelsen!

Nu ska vi iväg till Liten och stor på Furubergskyrkan.

Jag bjuder på några halvsuddiga mobilbilder från kalaset. Ha en trevlig tisdag vänner!

img_2560

img_2562

img_2563

img_2567

img_2570

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)