14 Mar

Födelsedagen

Vilken fin födelsedag det blev idag! Ja, alltså Edith har ju varken sagt bu eller bä, men om ni frågar mig asså. Hehe.

Vi började morgonen med att jag vaknade innan (!?) Edith klockan typ 06.50 och kunde inte somna om. Hahah!? Vad är jag för människa. Jag älskar ju födelsedagar men det är orimligt att vakna innan sitt barn på hennes ettårsdag och vara ”lite pirrig” inför att få gå in och uppvakta henne. Jakob är snäll som hakar på, men han vet ju att jag älskar sånt här.

Jag gjorde mig i alla fall klar och när barnet äntligen behagade att slå upp sina ögon så var vi snabbt in med sång, paket och ballonger. Haha helt chockad låg hon där i sängen och tittade på spektaklet, och när vi säger ”fyller du år idag Edith??” så är hon, fortfarande liggandes och med stora ögon, snabbt uppe med sitt knubbiga lilla finger. 1 år!

Något sval inför paketöppnandet men väldigt lyckat innehåll. Vi har både läst flera gånger och lekt med sångdjuren. Sedan åkte jag till jobbet, Jakob och Edith myste på och for till Liten och stor, vi bytte av varandra vid 12, jag och Edith åkte hemåt och minikalaspyntade lite inför att våra föräldrar kom förbi för både pizza och tårta och Edith fick både svart barnmatstol i trä (äntligen en som passar övriga stolarna!), några leksaker och ett väldigt gulligt litet möbelset med runt bord och två pinnstolar som nu står i hennes rum. Ska visa sen.

Väldigt mysigt med ett litet firande även på den rätta dagen, och så dukar vi upp lite mer ordentligt på lördag!

Rosetten fick hon i ett paket. Hon sover inte med rosett. Tro det eller ej. 

Ediths fodelsedag

Ediths fodelsedag_1

Ediths fodelsedag_6

Ediths fodelsedag_7

Ediths fodelsedag_9

Ediths fodelsedag_10

Ediths fodelsedag_11

Ediths fodelsedag_12

Ediths fodelsedag_13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)