5 Apr

Födelsedag

Jag måste ju uppdatera er om årets viktigaste dag! Min födelsedag! Skojade. Kan komma på minst tre viktigare dagar (Ediths födelsedag, julafton, midsommarafton), men tätt därpå kommer alltså dagen för min födelse. Hehe. Det blev en något speciell dag (fyllde alltså år förra onsdagen), främst för att vi tappade fokus när Edith föll med ansiktet på en isklump under måndagen, precis innan jag hämtade henne på förskolan. Näsblod, blod ur munnen, en otrolig fläskläpp, uppsvullen näsa och en otröstlig tjej mötte mig när jag anlände. Hem kom vi, men där hemma tyckte jag att det var en oroväckande knöl på högersidan av näsan, så för att göra en lång historia kort blev vi ordinerade att åka till Sunderbyn, via akuten, dagen efter för att kolla så att inte lillnäsan var bruten. De kunde inte se ifall den var det eller inte, men konstaterade att näsbenet såg ut att ligga rakt och att vi skulle ha henne under uppsikt för eventuell infektion. Ja ni, det är inte lätt. Som hon har sett ut, och så hemskt att man också stundtals har blivit lite fnissig åt hennes oigenkännliga ansikte, bara för att hon varit så gullig. Men nu börjar det se ut som vanligt och det som är kvar är ett blå/grön/gult område över näsbenet och under ögat.

Så, lagom till onsdagen hade jag fått försöka hinna ikapp lite med fika-baket (men sparade tid och köpte bageritårta), och sedan spelade jag överstepräst i församlingens påskdrama på dagen. Bara en sån sak! På kvällen blev det sedan ett lagom kalas för nära och kära, med fika och lite gubbröra och laxröra. Och vilka presenter jag fick i år, kände mig så ovanligt bortskämd, det var verkligen spot on hela bunten. Tänk att man nu är så vuxen att man kan bli pirrig av att exempelvis få byta ut lite porslin i lådorna.

28-årsdagen blev alltså en ännu en födelsedag att minnas, stort tack till er som gjorde den så bra!

Hann jag fota något på min egen födelsedag? Nej. Några stackars mobilbilder. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)