31 Mar

Födelsedag

Finns det någon 26-åring här? Japp, det är ju jag! Ah, för första gången tycker jag liksom att siffran inte stämmer in på mig. Trots att jag nu är mamma och allt. Men 26 år?? Jag? Jag trivdes mer med siffran 24.

Hur som helst, ännu en härlig födelsedag har passerat! Jakob uppvaktade med superfin frukost-på-sängen-bricka och alldeles för lyxiga paket i vanlig ordning. Sedan städade vi, jag dekorerade tårta och förberedde innan det klockan 14 var dags för kalas. Fullt hus! Inte nu nödvändigtvis för att det var megamassor med människor utan för att det är ganska lätt att få fullt hus när man bor i en tvåa. Edith sov sig igenom större delen av dagen, vilket var skönt när det skulle fixas och umgås. Kan lätt uppstå en stressad känsla annars…

Efteråt hängde våra familjer kvar och vi beställde pizza. Mycket trevlig avrundning på det hela.

Tack för en härlig födelsedag!

Elina och Herman körde hela vägen tur och retur från Myrheden bara för att vara med på kalaset, det kallar jag kärlek det!

Emmas kalas 2016_1

Emmas kalas 2016_2

Emmas kalas 2016_3

Emmas kalas 2016_4

Emmas kalas 2016_5

Emmas kalas 2016_6

Emmas kalas 2016_7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)