30 Mar

Födelsedag

Och så var det dags för den årliga födelsedagen! Och nej. Hur mycket jag än känner efter så tycker jag fortfarande inte att det blir tråkigare att fylla år ju äldre man blir. Jag tycker det är ganska härligt! Däremot märker jag ju att fokus flyttas, när man var liten var det betydligt mer pirr kring paketen, idag är det roliga att få bjuda in nära och kära till kalas. Plus att idag tycker jag det är ganska härligt när alla andra fyller år också!

Födelsedagen bestod av tidig frukost på sängen, några timmar på nyjobbet, för att sedan susa hem och samla ihop storfamiljen. Vi spenderade nämligen kvällen med att först äta hamburgare och sedan bada på Pite havsbad! Det var inte igår! Mamma, pappa, jag, Jakob, Martin, Elina, Viktor, Sarita, Olle, Cecilia och Elinas lillebror Kim. Ja, ni hör ju. Så väldans roligt! Det tävlades, simmades och svaldes vatten. Alla blev elva år igen. Förutom Olle, Kim och Cecilia. De blev ju liksom inte äldre när de badade… ja, ni fattar…

Lördagen innebar släktkalas där delar ur fin-släkten kom på besök. Jag blir nästan alltid lite rörd för att jag har så många underbara människor i mitt liv. Tänk den dagen man kanske får har ett bröllop, få samla varenda en som man älskar mest av allt på samma ställe…!

Tack för alla gratulationer, jag är glad att jag har er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)