20 Okt

Flyttahemifrån-skoj och barndomenärslut-ångest

Plötsligt händer det. Plötsligt handlar lillebrodern på Ikea till sin första lägenhet. Plötsligt får han och blivande sambon nyckeln i handen och plötsligt står jag där på knä i deras vardagsrum och skruvar ihop en hylla. Det är onekligen lite blandade känslor!

För det första är det såklart fantastiskt roligt och liksom coolt att bröderna också börjar bli vuxna. Jag flyttade ju när jag var 20, det är väl bara väldigt naturligt att Martin också gör det. Sedan är det ju hysterisk roligt att få hjälpa till lite, för just inflyttningen i den första lägenheten är ju speciell! Det mesta är nytt och ska ordnas packas upp och fixas. Och det går rätt fort, man intensivgör det liksom under ett par dagar. Ställa i ordning, plocka bort skräpet, se hur ett hem växer fram. Det är ju jätteroligt och jag är så glad över att man får vara med på ett litet hörn! Finns det förresten ett jobb som går ut på att ställa i ordning fina första-lägenheter? Det hade jag tyckt om.

Samtidigt är det lite skrämmande, just det – att bröderna också börjar bli vuxna. Min egna ”nu är barndomen slut”-ångest kommer tillbaka lite när jag ser lillebroderns ihop-plockade saker från tonårsrummet. Det är inte att jag har ångest för att jag ska bli gammal. Jag har hur mycket saker som helst att längta till och se fram emot, men jag har ångest för att alla delar i livet går så rasande fort. Jag hinner aldrig bli less på en period innan nästa automatiskt börjar ta över. Åh hjälp, ni hör ju. En sak är säker. Det är nostalgivecka för undertecknad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)