10 Maj

Fina vardagar

Som jag njuter av min halvtid. Jag vet ju att vi räknar ner mot förskola och riktig vardag, så jag vill verkligen ta vara på det sista av föräldraledigheten med Edith. Sedan är jag som inne i något flow där jag tycker det är ganska trevligt med vardagarna också, mysigt liksom. Vi äter god mat, hänger på gården, tränar, leker med Edith. Inte massa måsten, och lite mer energi av allt ljus.

Ett standardhäng som nästan återkommer varje vecka är ju mormorshänget. Då tar jag och kusinerna Elin och Lina helt enkelt vårt pick och pack, samt våra barn, och beger oss till mormor på förmiddagen för en hel dags häng. Det är extra härligt för det ingår ofta både förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika i den bjudningen. Och det är ju sådant som man föräldraledig människa inte tackar nej till.

Ibland slår det mig vilken tur det är att jag har haft massor med andra föräldralediga att hänga med nu när vi har varit hemma med Edith. Det är ju verkligen inget att ta förgivet.

Nä hörrni, nu är det några timmars arbete som gäller, och ikväll blir det TG-avslutning (tonårsgruppen på EFS som jag är ledare för). Ha en fin dag!

Vardagsmys Vardagsmys_7 Vardagsmys_6 Vardagsmys_5 Vardagsmys_4 Vardagsmys_3 Vardagsmys_2 Vardagsmys_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)