28 Jun

FIKANDETS CHARM

Jag älskar att fika. Det har jag alltid gjort. Både själva fikat, men även grejen att fika. Umgås kring ett fat med kanelbullar. Hemmagjort fika charmar alla!
Fikandet hör bra ihop med att jag tycker om att baka. Men saken är den att jag vill ha en stor familj som äter upp alltihop. En familj att baka till. Jag vill att mina barn ska få komma hem till nybakad äppelpaj. Jakob är mest duktig på att äta chips, och det har jag inte lärt mig att baka ännu.. Nu blir det liksom inte samma glans över det hela. Men när jag får en anledning att baka, då jublar mitt bakningshjärta!

Jag älskar också att vara på café. Stå där och välja bland bakelser och sötsaker, sitta och dricka te ur en stor mugg och prata med vänner i skenet från ett stearinljus. Speciellt på vintern, när det är kallt och rått utanför och man får krypa in på ett mysigt café mitt i julhandlingen.

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)