13 Feb

Favoritmärke för barnkläder

Haha ja nu ska jag visa konsumtionens fula tryne, jag erkänner att det här kanske inte helt jonglerar med varken miljötänket eller fina-barn-tanken (som ju i och för sig inte innebär att jag inte tycker att man får bry sig och ha fina saker på sig, det handlar ju bara om hur man pratar om det inför barnen), men trots att jag ju inte shoppar nya plagg längre till mig själv så är det betydligt svårare med barnen. Både att de behöver nya storlekar hela tiden (Edith har på allvar växt en halv decimeter senaste veckan typ och alla storlek 98-kläder blev plötsligt för korta) och att barnkläder nöts mer vilket gör att det är svårare att hitta begagnat.

Men jag försöker åtminstone tänka på vad jag köper för plagg, att de gärna ska vara svensktillverkade och ekologiskt bomull, och där har By Heritage varit en favorit sedan Edith fick något plagg när hon var yngre. Det är ju lite dyrare kläder så det har mer varit att man köpt något då och då. Men gissa då min vilda glädje när de härom veckan hade utförsäljning på webben (jag hoppas det inte är för att de ska lägga ner…!) och om man handlade för en viss summa så fick man 70 procent på hela beställningen.

Det är nu jag bara ska stanna där och inte skriva att jag för första gången vakade in en rea……. Jag som alltid lägger mig i god tid före midnatt satt alltså med sömnbrist och allt i soffan (med pyjamas och täcke) för att vänta på att klockan slog över 00.00 så att jag kunde trycka in rabattkoden till min redan förberedda varukorg. Och alltså, jag skäms över hur otroligt tillfredsställande det var att få skeppa iväg en så stor beställning, för ett så bra pris, på ett favoritmärke. Hehe. Ren glädje. Hade svårt att sova efteråt.

När paketet väl kom var det som lilla julafton och nu ska vi tvätta det här varsamt så kanske andra barn kan använda dem framöver. Så mjuka och härliga plagg, som är enligt mig den perfekta kombon av sobra, lättmatchade färger, fina mönster, användbar form (inte massa tjafsigt som är opraktiskt), men ändå med ”det lilla extra”.

Och nej, jag är inte sponsrad tyvärr. Men om By Heritage läser detta och skulle vilja ordna ett samarbete så vet ni exakt var ni ska nå mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)