12 Nov

Fars dag

Vi har en ovanligt lugn fars dag i år. Svärfar Lars firade vi redan igår (med lyxfika som de själva hade ordnat, haha), och idag firade vi min far med brunch hemma hos oss tillsammans med hela familjen. Sedan blev det söndagsgudstjänst och nu har vi (läs: jag) slumrat i soffan medan Edith sover och Jakob har startat långkok som vi ska käka ikväll. Snön ligger vit utanför fönstret och vi myser! Älskar söndagseftermiddagar, gärna nästan lite långtråkiga så att det går långsamt. Nåja, så långtråkigt det nu kan bli nu för tiden.

Jag blev i alla fall nöjd över att få en anledning att prova duka lite vintrigt (nåja, pyttelite juligt också med ett par små hyacinter som smög in), och det är ju alltid trevligt. Det kan dock bli en dyr historia eftersom man plötsligt kan komma på att man helst skulle vilja ha helt nytt porslin i olika varianter, ny duk, nya ljusstakar och – ja. Så blev det inte i detta fall. Då fick man nöja sig med lite mossa och kottar. Men i framtiden, då ska jag ha ett helt dukningsskåp med bara rekvisita till olika årstidsinstallationer. Hoppas jag.

Fars dag 2017_5Fars dag 2017_3
Fars dag 2017_4
Fars dag 2017_6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)