29 Maj

Får på grönbete

I lördags tog vi med oss mor, far och Cecilia till Svensbyn där en gård hade ett evenemang med fårutsläpp (säger man så?), samt hästridning, marknad, fiskdamm osv. Väldigt mycket folk, men trevligt ordnat! Tyvärr lite kallt, och självklart hade man i senaste dagarnas sommarfeeling klätt sig alldeles för dåligt. ”Dags att packa undan vantarna” – absolut inte.

Hur som helst, Edith tittade storögt på både lamm och hästar. När fåren sprang ut i den gröna hagen och Jakob frågade Edith ”nämen, vad är det där” så ropade hon ”maaaaa!” (alltså mat). Vegetarisk mat hit och dit, här ser man ju tydligt att det är saftiga fårfioler som springer omkring och frodas…..

Vi hade förresten en väldigt härlig kväll i fredags också, där vi först hade släktkalas i Blåsmark och sedan lämnade barn hos mor- och farföräldrar och drog med vänner på drinkkväll på Tages uteterass (mååånga våningar upp) i solnedgång. Så roligt det är att ibland bara få hitta igen de där vi faktiskt är när man har tid att avsluta en mening, när man kan ha sin ljusa tröja på sig för att man troligtvis kommer klara sig från fläckar och när man inte har någon tid att passa inom 30 minuter som antingen innefattar mat eller sömn. Välbehövligt! Att sedan få göra det med några av sina bästa vänner, det är bara en mycket trevlig bonus.

Farslapp 2017_1 Farslapp 2017_2Farslapp 2017_7 Farslapp 2017_5 Farslapp 2017_6 Farslapp 2017_8 Farslapp 2017_10 Farslapp 2017_13 Farslapp 2017_14 Farslapp 2017_15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)