21 Okt

Familjevänner

Trots att en vecka ju går ganska snabbt så är det som att man varje helg är lite ivrig inför att träffa familjen igen, hehe. Vi träffas absolut minst ett par gånger i veckan, syskonen och päronen. Det blir en sådan bra balans när man både är kompisar och familj, då kan man både umgås med högljudda spelkvällar och middagslagning, men också bara hänga framför Idol i soffan eller åka hem tidigt ifall man känner sig trött.

Det har nästan blivit något utav en tradition att mötas upp redan på dagen fredagar eftersom åtminstone jag, Sarita, Viktor och Martin är lediga då. Det är lyxigt! Då förlängs helgen lite. Idag strosade vi på stan och åt lunch. Jag kan ha råkat köpa något plagg åt Edith på rean men det är ingenting jag tänker tala högt om.

Och nu ska vi vidare till mor och far för taco och Idol. #svenssonsince1990

En perfekt fredag, om ni frågar mig. Ny ljusrosa polotröja har jag också.

Men det är inget jag tänker tala högt om.

Bjuder på några sena sjumånadersbilder på mitt favoritmotiv. Hon börjar bli lite svårare att fota nu för tiden, vill helst se på ungefär allt annat än sin ljuva moder. 

edith-161021

edith-161021_6

edith-161021_2

edith-161021_4

edith-161021_9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)