17 Apr

Familjeläger i Galtis

Otroligt oskönt av mig att bara lämna sista inlägget med typ ”om jag kraschar, tack och hej”, så för er som legat sömnlösa (och inte följer mig på instagram) – jag klarade mig. Skönt att ha tydliggjort det.

Alltså jag har så väldigt många inlägg som jag vill skriva men jag börjar med den senaste uppdateringen tror jag – vi har nämligen precis återkommit från ett magiskt familjeläger i Arjeplog med Hortlax församling! Vi åkte hela lilla familjen med Hanna, Anton och Tilde, och vi var sammanlagt kanske 70 personer på Hotell Lyktan som vi hade helt för oss själva. Vi åkte i söndags och kom hem idag, onsdag, och på dagarna har vi åkt skidor i Galtis. Vädret har varit magiskt! Typ 7 plus och varmt. Edith och Jakob har åkt slalom med de övriga, och sedan har vi hängt allihopa i backen, tjejerna har turats om att sova i en sådan här gammal slädpulka som var perfekt för ändamålet.

Om Edith gillade att vara på läger? Eh ja. Hon har sprungit runt med både små och stora barn ungefär hela tiden. Pysslat, lekt, varit med i barnkör. Och övertrött och slut på kvällarna. Hehe.

Överlag har vi varit väldigt tillfreds allihopa, det är så härligt att bara vara såhär med hela familjen några dagar, lägga ifrån sig telefonen och ta dagarna som de kommer. Det här ska vi göra om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)