12 Okt

Familjedag hos Larsson

Och så var det dags för den årliga familjedagen med höstfix! Okej, vi har ju rätt ofta familjedagar men en gång varje höst så är det liksom specifikt en höst-fixar-dag. Det gäller att ha många etiketter på dagarna så att man inte bara ”hänger med familjen” alltför ofta. Det skulle ju inte se bra ut. ”Vad har ni gjort i helgen? Vi har bara haft en vanlig dag med familjen.” Det hör ni ju själva.

En sådan dag innebär i alla fall att det krattas, trimmas, byts till vinterdäck, grillas på muurikkan, leks och promeneras. Allt i valfri ordning. Detta ska då göras av hela familjen, vilket numera innebär 8 vuxna, 1 nyfödd, 2 barn (Olle och Cecilia), 1 hund och eventuellt någon lus eller så.

Det bästa är att det går väldigt fort när man är många, och plötsligt får man gå in i värmen igen och kan spendera eftermiddagen med att baka chokladbollar, spela spel, göra middag och avsluta med soffhäng.

Det var ju också Hermans första familjedag! Han verkade nöjd där han lyftes från famn till famn. Vi hade ett mycket effektivt kösystem, ingen orättvisa i hållningen här inte.

Familjedag 2015_5

Familjedag 2015

Familjedag 2015_1

Familjedag 2015_2

Familjedag 2015_3

Familjedag 2015_4

Familjedag 2015_7

Familjedag 2015_11

”Men Emma, vi ser inte dig på några av arbetsbilderna, vad gjorde du?” Jag höll Herman ser ni väl! Vad trodde ni, att han skulle ligga på kallbacken medan vi arbetade? Är ni helt från vettet eller, då skulle han ju frysa ihjäl eller så skulle en grannkatt kunna klösa honom. Någon var ju tvungen att ta på sig ansvaret och jag funderade noggrant innan jag slutligen klev fram, likt Frodo i Sagan om ringen, och sa ”Jag kan ta honom! Jag kan föra bebisen till Mordor!” sa jag inte.

Aldrig i livet att jag skulle föra bebisen till Mordor. Sauron kan försöka bäst han vill med att ta bebisen, jag lovar att han kommer att skyddas mycket väl av 8 vuxna, 2 barn (Olle och Cecilia), 1 hund och eventuellt någon lus.

Familjedag 2015_12

Familjedag 2015_10

Familjedag 2015_9

Familjedag 2015_8

Familjedag 2015_13

Familjedag 2015_14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)