17 Jul

Fågelungar

För att ha bott här så få dagar så har det redan hänt något spännande. Nu ska ni få höra. För ett par veckor sedan såg vi det. Födelsens under! I den tomma ljuslyktan på en av sovrumslängorna så fanns nämligen en dag ett litet fågelbo med tre mycket nykläckta små (då rätt fula) fågelungar. Fullt synliga till min stora förtjusning.

Vi har ju såklart lämnat dem i fred och bara snabbt tittat till dem ibland, men så plötsligt härom dagen så var det dags för utflytt. En åt gången flaxade de iväg, ut mot nya äventyr. Eller ja, de stannade rätt länge nere på golvet faktiskt. Typ hela dagen. Jag var mest orolig att någon skulle trampa ihjäl dem eller råka öppna dörren och knosa dem. Kallade mig ”Fåglarnas väktare” och sydde mig en liten fjäderbrydd mantel som jag svepte en varningens flagg med när någon gick för nära dem. Ingen olycka skedde. Idag var de borta. Hoppas de flyger här omkring!

Och att inte en katt tog dem.

Faglar_2Faglar_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)