20 Nov

Facetimar mig fram

Nej men!? Titta vem jag facetimar med?

20121120-191013.jpg

”Heeeej Alfons, det är Eeeemmma!” Han verkar inte känna igen mig. Kan antingen bero på att vi bara har träffats två gånger eller att han är nyvaken. Jag tror på det senare, vi fick nämligen sådan kontakt i helgen. Du och jag, Alfons. ”Du och jag, Emma!” svarar Alfons då. Alltså när jag säger sådär, ”Du och jag, Alfons”. Då svarar han alltså, äh, ni fattar. Alla har väl sett Emil.

Jag älskar att göra facetime-rundan på kvällen när jag är här nere i Stockholm. Alfons, mamma (för att få se Cecilia, annars kan ju ett vanligt telefonsamtal duga) och sedan förhoppningsvis även Jakob. Han har dock suttit kvar sent på jobbet de senaste veckorna och av någon anledning vill han inte facetima då? ”Heeeej Jaakob, det är Eeemmma!”, jag förstår inte, det skulle väl alla bli glada av? En trevlig stämma alltså? Jag kan sjunga en trudelutt eller två. Stå på händer. Mima till ”All by myself”. Okej, jag fattar, inget facetime på jobbet.

Och sen ljög jag faktiskt, jag kan inte alls stå på händer.

Lämna en kommentar:

  • Katarina Lundqvist skriver:

    Hej Emma!! Jag har pussats m Alfons idag! Även kramats lite m din Supersöta bror!
    Kram från Elinas styv/plast/porslinsMamma :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)