21 Feb

Extra-mycket-allt-frukost

Igår var vi bjudna på frukost en trappa upp, men dessvärre blev en av värdarna sjuk och frukosten fick skjutas på framtiden. Men, med en make som minsann känner till sin frus frukost-fanatism så blev det en tur till affären, och jag kunde ställa mig och göra finfrukost på hemmaplan istället.

Och jaaa, jag vet att jag tjatar om detta mål men det finns något så väldigt trevligt med att duka upp ett härligt frukostbord. Alla färger gör ju automatiskt att det ser inbjudande ut!

”Men geeee dig, det är väl ingen som ids göra i ordning sådär, visa hur det ser ut på riktigt istället” mumlar två av er i kör och nickar instämmande mot varandra. Och ja, jag tänker att ni fattar att detta inte är min tisdagsfrukost. Då var det knäckebrödsmacka med falukorvskivor och en filtallrik utan müsli (den var slut). Men det är väl ingen anledning till att lördagsfrukosten behöver se likadan ut?

Det gäller ju också att passa på medan man fortfarande har tid att lägga ett par timmar på frukost, hehe. Och ja, detta gör jag helt för min egen skull. Sitter lugnt och mumsar medan jag bläddrar i en bok. Jaja, det är dukat för Jakob också men tro mig – den som lägger timmar på frukost för hans skull slösar sina timmar. Det sörplas plikttroget lite juice och knapras på en smörgås, men mer blir det icket. Ingen frukt. Inga bananpannkakor. Ingen granola.

Jag vet. O-fatt-bart.

Helgfrukost 2016_1

Helgfrukost 2016_3

Helgfrukost 2016_4

Helgfrukost 2016_5

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)