11 Jun

Examensfirande i trädgården

Åh så trevligt det är att känna fotograferingsglädjen smyga sig tillbaka i takt med att allt bara blir vackrare och vackrare utomhus. Jag som även älskar att fota kalas (speciellt som är utomhus) har ju inte precis haft så mycket att fota den här våren, men så igår lyckades Maja (Jakobs syster) och Tove (Jakobs kusin) pricka in en härligt varm junikväll för att fira att de har gått färdigt lärarutbildningen. Och båda har fått jobb! I samma stad! (Nej, tyvärr inte den här staden som jag bor i, men ändå. Jag får bara acceptera att jag inte kan bestämma var exakt alla ska bo.) Otroligt imponerande!

Så vi njöt av solen, dekorerad trädgård, grillade hamburgare, sällskap (bara en sådan sak) och tårta. Jag tror att jag sa: ”Oh så trevligt” ungefär 83 gånger inom loppet av tre timmar.

Jag börjar verkligen längta efter att få långt sommarlov med mina små tjejer (och deras pappa) snart. När de går förskola blir det inte riktigt examenskänsla på samma sätt, men jag har ändå bestämt att det blir sommarlovstårta när vi kommer hem den sista dagen, och varsin liten sommarlovspresent. Igår under bjudningen smög det sig fram att Edith gick runt och bjöd in till ”Edith-dag hemma hos oss imorgon, och att man gärna fick ta med en liten present”, haha. Därav kom idén om sommarlovspresent till, och när vi frågade henne på vägen hem vad hon i så fall önskade sig så var det en ringklocka till cykeln med Frost. Det kändes som en mycket rimlig sommarlovspresent, så en sådan är på väg hem till oss nu och för lillasyster blir det en baddocka att ha på stugan. Är helt fascinerad av hennes dockintresse som kom så tidigt och som håller i sig än, hon sover med dockorna (trots att de är hårda och i plast), det kramas, vaggas, körs i vagnen. Även på förskolan. Edith har aldrig varit intresserad (för henne har det varit djur) så det är väl därför man tycker det är spännande att de bara gillar olika.

Nåja, mången tack för ett somrigt och härligt firande! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)